WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Aspire Flexus Q Pod 700mAh Kit Daha büyük görüntüle

Aspire Flexus Q Pod 700mAh Kit

Yeni ürün

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1490 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1490 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 44.70 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,490.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Aspire Flexus Q pod kiti, elektronik sigaraya basit ve kompakt bir yaklaşım sunar. Güçlü, yerleşik 700mAh pili ile daha uzun süre elektronik sigara kullanabileceksiniz ve 10 dakika gibi kısa bir sürede şarj edilebilir. Kitle birlikte gelen hem 0,6 Ohm hem de 1,0 Ohm Flexus Q bobinleri, 2 ml'lik Flexus Q doldurulabilir kartuş ile kullanıldığında bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma üretecektir.

Flexus Q kitinizi kullanmak için tek yapmanız gereken ağızlıktan nefes almaktır. Nefes aktivasyon teknolojisi daha sonra devreye girecek ve bir sigaraya yakın hissedilen, ölçülü miktarda buhar ile bir MTL nefes almasına izin verecektir. Bununla birlikte, kitinizin ne zaman etkinleştiği üzerinde daha fazla kontrole sahip olmayı tercih ederseniz, ön tarafta da bir düğme vardır. Flexus Q, 3 güç seçeneğine sahiptir, böylece ne kadar buhar üreteceğine siz karar verebilirsiniz.

Flexus Q kartuşu yeniden doldurmak, yan taraftaki silikon tıpayı çıkararak kolayca yapılır. Bu, doldurma portunu ortaya çıkarır ve ardından seçtiğiniz likiti doldurabilirsiniz. Flexus Q coillerinin mesh tasarımı, likitin daha hızlı ısınması ve daha iyi bir tat vermesi anlamına gelir. Her ikisinde de, en iyi sonuçlar için 50/50 VG/PG konsantrasyonuna sahip bir likit öneriyoruz.

Kutu İçeriği

Aspire Flexus Q Pod
Aspire Flexus Q Kartuş
0.6 Ohm Aspire Flexus Q Coil
1.0 Ohm Aspire Flexus Q Coil
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu