WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Aspire Cyber G Pod 850mAh Kit Daha büyük görüntüle

Aspire Cyber G Pod 850mAh Kit

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 850 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 850 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 25.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


850.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Aspire Cyber G vape kiti, hem kompakt hem de kullanımı kolay bir cihaz isteyen kullanıcılar için mükemmeldir. Yüksek kapasiteli 850mAh pili, daha uzun vaping seanslarını destekler ve yerleşik olması sayesinde, değiştirme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. Kutuda iki adet 3 ml'lik Aspire TG kartuş vardır ve her ikisi de gerçek bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma oluşturmak için yapılmış entegre bir coile sahiptir.

Hem düğme hem de inhalasyon aktivasyonu özelliği sayesinde, Cyber G'nizin elle mi yoksa sadece ağızlıktan çekerek mi çalışacağına karar verebilirsiniz. Ayrıca üç güç ayarı vardır, bu da sizin için doğru miktarda buhar üretimi seçebileceğiniz anlamına gelir. 0.8 Ohm pod, 1.0 Ohm versiyonundan biraz daha fazla buhar sağlar, böylece elektronik sigaranızı daha da hassas bir şekilde özelleştirebilirsiniz. Hangisini tercih ederseniz edin, her ikisi de sigara benzeri bir hisle ölçülü miktarda buhar üretir.

Birlikte verilen TG bölmelerinden herhangi birini doldurmak için yapmanız gereken tek şey, onu cihazdan çıkarmak, yan taraftaki silikon tıpayı çıkarmak ve istediğiniz likiti eklemek. Bunun yanı sıra, bobinler bölmenin içine yerleştirildiğinden, herhangi bir karmaşık bobin değişikliği ile uğraşmanıza gerek kalmaz. En iyi sonuçlar için, %50 PG veya daha yüksek konsantrasyona sahip bir likit kullanmanızı öneririz.

Kutu İçeriği

Aspire Cyber G Pod
0,8 Ohm Aspire TG Kartuş
1.0 Ohm Aspire TG Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu