WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Elf Bar 2000 - Peach Mango Guava Daha büyük görüntüle

Elf Bar 2000 - Peach Mango Guava

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 29 Mart Cuma günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 320 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 320 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 9.60 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


320.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Kişiliğinizi belirtmek için şık gradyan görünümü ve pürüzsüz el hissi ile Elf Bar 2000 Tek Kullanımlık Pod Cihazını inceleyin. Elf Bar 2000 Tek Kullanımlık Pod Cihazı, 2000 mAh büyük pil kapasitesi ve 1800 nefesi destekleyebilen 6.5 ml önceden doldurulmuş likit ile birlikte gelir. Ve Elf Bar 2000 Tek Kullanımlık Elektronik Sigara Cihazı, seçiminiz için %5 nikotin gücüne ve %2 nikotin gücüne sahiptir. Dahası, Elf Bar 2000, her vape'yi dolu ve keyifli hale getirmek için saf tadı ve büyük bulutları aktaran dikey çift coili benimser. Seçebileceğiniz çeşitli yeni karışık meyve tatları. Şimdi sınırsız mutluluğun tadını çıkarın!

 

Aroma : Şeftali Mango Guava'nın bu tropikal karışımı, bulutlu bir günde lezzetli bir smoothie gibi, her pufta damak tadınızı tetikte tutacak ferahlatıcı ve lezzetli bir lezzet patlamasıdır.

 

EN = English Version - %5 Nikotin ve %2 Nikotin

Dikey çift coil saf tadı ve büyük bulutları aktarır
2000mAh daha büyük pil kapasitesi ve 2000 nefes
Şık gradyan görünümü ve Pürüzsüz el hissi
Tamamen yeni karışık meyve tatları sınırsız deneyim getiriyor

ELF Bar tek kullanımlık vape pod, vaping topluluğunda çok ilgi gören şık, hafif ve güzel tasarlanmış tek kullanımlık bir pod sistemidir. Tek kullanımlık vapeler çoğunlukla son zamanlarda sigaradan vapinge geçiş yapan yeni kağıtlar arasında popülerdir, sadece ambalajından çıkarmanın ve hemen vaping yapmanın saf rahatlığı çok popülerdir. Elf Barlar en popüler disposable pod vape cihazlarından biridir ve bir kez denedikten sonra nedenini söylemek zor değildir. Bu cep dostu vape'ler, dumansız olmak için ilk adımları atmak isteyen ancak tam bir vape kiti, vape coilleri ve e likit satın almaktan vazgeçmek istemeyen herhangi bir sigara içicisi için mükemmel bir seçimdir.