WhatsApp Sipariş Hattı
Justfog Minifit S 420mAh Pod Daha büyük görüntüle

Justfog Minifit S 420mAh Pod

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 810 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 810 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 24.30 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


810.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Justfog Minifit-S Pod Sistem Kiti, orijinal Minifit tarafından derecelendirilmemiş bir pil ve bir mini poddan oluşan inanılmaz derecede küçük, taşınabilir bir pod cihazıdır. Pürüzsüz mat kaplamalı bilgisayar ve alüminyumdan yapılmıştır ve boyutuna göre dayanıklıdır. MINIFIT-S dahili 420mAh Li-ion pile sahiptir. Pil, pil şarj seviyesine rağmen sabit 3.4v'de kalacak tutarlı bir voltaj çıkış işlevine sahiptir. MAX Çıkış 12 watt watt, MINIFIT-S pod üç seviyeli bir ışığa sahiptir Ateş düğmesine bastığınızda pilinizin ne kadar şarj kaldığını size bildirmek için pil göstergesi. 1.9ml e-likit tankına ve 0.8ohm coile sahiptir. Bölmenin, e-sıvıyı doldurmak için kolayca açılan ve bölmenin tabanında aynı hizada kapanan çok güvenli bir kapağı vardır. Kapağın altında, e-sıvının tanka akmasını sağlayan çok küçük iki giriş bulunur. MINIFIT bölmesinde ayrıca uygun hava akışı için ağızlığın altında iki hava deliği bulunur.

 

Pod Kapasitesi: 1.9ml

Direnç: 0.8ohm

Malzeme: PC, Keten, Fe-Cr-AI

Pil Kapasitesi: 420mAh

Sabit Watt: 12W

Şarj: C tipi USB, DC 5V

Malzeme: PC, Eloksallı Alüminyum

 

Paket İçeriği

1 * Minifit-S Pod

1 * Minifit-S Kartuş

1 * USB Kablosu

1 * Kullanım Kılavuzu