WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Smok Solus Pod Kartuş Daha büyük görüntüle

Smok Solus Pod Kartuş

Yeni ürün

En geç 18 Nisan Perşembe günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 20.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


675.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Smok Solus yedek podları, Smok Solus pod kitine uyacak şekilde yapılmıştır ve 3 ml'ye kadar e-likit tutabilir. Otantik bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape sağlayan, bölmenin içine yerleştirilmiş 0,9 Ohm'luk bir bobine sahiptirler. Bunun da ötesinde, yerleşik olduklarından, zamanı geldiğinde bölmeyi değiştirebilir ve dağınık bobin değişiklikleri konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

Özellikler

Smok Solus Kartuşu
3ml E-likit Kapasitesi
Dahili Mesh Coiller
MTL Vaping
Yan Dolgu
Yüksek PG E-Sıvıyı Destekler

Doldurmaya hazır olduğunuzda, yeniden doldurmanın kolay bir yolu için kapağın yan tarafındaki tıpayı çıkarmanız yeterlidir. En iyi sonuçlar için 50/50 konsantrasyonlu bir e-likitin kullanılmasını öneriyoruz. Gizli bir miktarda buharla bir MTL soluma yaratacaktır. Ayrıca e-likiti daha hızlı ısıtan coilin file tasarımı sayesinde gelişmiş bir lezzet yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz.

Kutu İçeriği

3 x Smok Solus Kartuş