WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Cotton Candy - Tugboat EVO 4500 Puff Daha büyük görüntüle

Cotton Candy - Tugboat EVO 4500 Puff

153PMT1425

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 335 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 335 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 10.05 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


335.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Tugboat EVO 4500 Puff - Cotton Candy Disposable Pod

Aroma : Geçmişten günümüze en sevdiğimiz tatların tatlı bir keşfi pamuk şeker.

 

Tek Kullanımlık Tugboat EVO Tek Kullanımlık, hem kullanım ömrü hem de stabilite açısından üstün performans sunarak, onu deniz taşıtlarında kullanım için mükemmel tek kullanımlık pil haline getirir. Aynı zamanda daha düşük bir iç dirence sahiptir ve verimli enerji aktarımı sağlar. 850 mAh dahili pil kapasitesi ile hem dayanıklılık hem de dayanıklılık açısından performans artışı sağlar. 10 ml e-likit kapasitesi ile tatlı tadını tercihlerinize göre ayarlayabilirsiniz. %5 nikotin içeriği ile size hoş bir boğaz vuruşu ve 4500 nefese kadar süren yoğun bir bulut sağlayacaktır. Hava akışını ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilir ve 1.2ohm dahili coil ile nefes verirken yeterli atomizasyon elde edebilirsiniz.

Paket içeriği

1 X Tugboat EVO Tek Kullanımlık E-Sigara