WhatsApp Sipariş Hattı

Uwell Yearn Neat 2 Pod Mod

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 500 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 500 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 15.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


500.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Uwell Yearn Neat 2 Pod Mod Elektronik Sigara

Uwell Yearn Neat 2 pod mod 28 gram dahi olmayan (27.9gr), elinize tam anlamıyla oturacak  ve avucunuzun içindeyken dahi neredeyse varlığını fark etmeyeceğiniz küçüklük ve hafiflikte bir pod mod elektronik sigaradır. Hepsi de eşsiz tonlarda 6 farklı renk seçeneği sunan Uwell Yearn Neat 2 pod mod muadili olan pek çok pod mod elektronik sigaradan küçük olması avantajına rağmen maksimum 12W’lık akım çıkışı, 520mAh’lık dahili bataryası ve içerisinde 0.9 ohm’luk hazır coili bulunan 2ML likit depolama kapasitesi olan mıknatıslı pod kartuşu gibi özellikleri sayesinde diğer pek çok pod mod modelini domine etmiş durumdadır. Hızlı şarj özelliği sonucu sadece 1 saatte şarjı tam dolan Uwell Yearn Neat 2 Pod Mod elektronik sigaranın 4 farklı güvenlik-koruma sistemi sayesinde gün boyunca gönül rahatlığı ile içim keyfini yaşayabilirsiniz.

yearn neat 2

Paket İçeriği

1 Adet Uwell Yearn Neat 2 Cihazı
1 Adet Uwell Yearn Neat 2 Kartuş (önceden yüklenmiş 0.9ohm Mesh Coil)
1 Adet C Tipi Kablo
1 Adet Kullanım Kılavuzu