WhatsApp Sipariş Hattı

Uwell Cravat 9w Pod Kit

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 895 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 895 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 26.85 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


895.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Uwell Cravat pod kiti, gizli bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape oluşturan bir cihaz arayanlar için basit ve hafif bir seçenektir. Bu kit, yalnızca 20,5 g ağırlığında ve yalnızca 9 mm kalınlığında 300 mAh pile sahiptir ve bu da onu en küçük doldurulabilir vape kitlerinden biri yapar. Cravat vape kiti, az miktarda buhar üreten ve lezzet üretimini iyileştiren yeniden doldurulabilir bir mesh coil bölmesi içerir.

cravat pod mod renkleri

Bu kompakt kit, düğmesiz bir tasarıma ve nefes alma aktivasyonuna sahiptir; bu, vapinge başlamak için yalnızca ağızlığa üflemeniz gerektiği anlamına gelir. Bu kit, ne kadar pilinizin kaldığını size bildiren ve aynı zamanda podunuzu ne zaman değiştirmeniz gerektiğini bildiren bir LED göstergesine sahiptir. Uwell Cravat kitinde bir USB-C şarj bağlantı noktası vardır, bu da hızlı bir şekilde şarj olduğu anlamına gelir, böylece vapinge daha erken dönebilirsiniz.

Paket İçeriği

Uwell Cravat 300mAh Pod
Uwell Cravat Yeniden Doldurulabilir Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu