WhatsApp Sipariş Hattı

Caliburn X Pod 850mAh - Uwell

Yeni ürün

En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1875 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1875 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 56.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,875.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Uwell Caliburn X pod kiti şık ve şık. Bu, kullanımı kolay olduğu ve MTL (Ağızdan Akciğere) tarzı bir nefes verdiği için yeni başlayanlar için iyi bir seçenektir. 850mAh dahili pil ile güçlendirilmiş, şarjlar arasında daha uzun süre vape yapabilirsiniz. Her kit, önceden takılmış bir ağ bobini ve daha iyi lezzet için bir yedek içeren bir Caliburn X doldurulabilir kapsül içerir.

caliburn x

Kartuş, karışıklığı azaltmak için üstten doldurma tasarımına sahiptir, yani seçtiğiniz e-likit ile doldurmak için onu cihazınızdan çıkarmanız bile gerekmez. Bu bölmeye yerleştirilmiş 0,8 Ohm'luk bir bobin var - böylece hemen vaping yapmaya başlayabilirsiniz - ayrıca yedek bir 1.2 Ohm seçeneği. 0,8 Ohm bobin, 1,2 Ohm versiyonundan biraz daha fazla buhar üretecektir, ancak her ikisini de 50/50 ve yüksek PG e-sıvılarla eşleştirmenizi öneririz. Kitin ayarlanabilir hava akışı özelliği size daha sıkı veya daha gevşek bir çekiş seçeneği sunar, böylece size en uygun olanı deneyebilir ve görebilirsiniz.

Kutu içeriği

Uwell Caliburn X Cihazı
Caliburn X Kartuş
UN2 Meshed-H 0.8 Ohm Caliburn G Coil
UN2 Meshed-H 1.2 Ohm Caliburn G2 Coil
Tip-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu