WhatsApp Sipariş Hattı

Uwell Caliburn A3S Pod 16w Kit

Yeni ürün

En geç 23 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1490 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1490 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 44.70 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,490.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Caliburn A3S Kit, elektronik sigaraya yeni başlayanlar için uygun, nefes ile etkinleştirilen ve karmaşık olmayan tasarımlara sahiptir. Ek olarak, kullanımı kolay ve görünümü basittir. Logo şeklindeki ışık animasyonuyla, size pil seviyesini göstermek için elektronik sigara kullanırken Caliburn logosu yanıp sönecektir. Caliburn A3S Kit, sağlam manyetik bağlantı, 520mAh pil kapasitesi ile birlikte gelir. Kalan likiti şeffaf yeniden doldurulabilir bölme ve büyük likit penceresinden görebilirsiniz. Caliburn A3S Pod Kiti, PRO-FOCS lezzet ayarlama teknolojisini kullanır ve Caliburn A3 kartuşları ile uyumludur. 0.8ohm Caliburn A3S Doldurulabilir kartuş ve 1.0ohm Caliburn A3S Doldurulabilir kartuş pakete dahildir.

caliburn a3s renkleri

Kutu İçeriği

1 x Caliburn A3S mod
1 x 0.8ohm mesh kartuş
1 x 1.0ohm mesh kartuş
1 x Kullanım Kılavuzu