WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Uwell Caliburn GZ2 Cyber Pod Kit 17w Daha büyük görüntüle

Uwell Caliburn GZ2 Cyber Pod Kit 17w

Yeni ürün

En geç 30 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1425 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1425 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 42.75 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,425.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Caliburn GZ2 Cyber herhangi bir düğme veya menü içermez. Bunun yerine, ateşleme yapmak için sadece ağızlıktan nefes alabilirsiniz. Bunu yaptığınızda, sigara gibi hissettiren bir MTL içim için küçük buhar bulutları üretecektir, sigarayı yeni bıraktıysanız veya sadece daha gizli bir pod istiyorsanız idealdir. Cihazınız, takılı podunuzun direncini algılayacak ve buhar için en iyi watt değerini hesaplayacaktır. Ayrıca, ayarlanabilir bir hava akışına sahiptir. Bu, daha sıkı veya daha gevşek bir çekiş arasında geçiş yaparak nefesinizin hissini uyarlayabileceğiniz anlamına gelir.

Caliburn G2 kartuşları 2 ml'ye kadar likit alabilir ve bunları kitten çıkarmak zorunda kalmadan kolayca yeniden doldurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, üstte bir doldurma portu ortaya çıkarmak için ağızlığı kaldırmaktır. Coil değiştirmek de kolaydır, sadece eskisini çıkarın, yeni bir coil yerleştirin ve podunuzu yeniden doldurun. Bir likit seçerken, en iyi sonuçlar için bu kiti %50 VG likit veya daha yüksek PG seçeneği ile eşleştirmenizi öneririz. Salt Nic çok popüler bir seçim olmaya devam ediyor ve daha yumuşak bir boğaz vuruşu peşindeyseniz idealdir.

 

Kutu İçeriği

1* Caliburn GZ2 Pod
1* Caliburn G2 Boş Kartuş
1* UN2 Meshed 0.8Ω Caliburn G Coil (Önceden Takılı)
1* UN2 Meshed 1.2Ω Caliburn G2 Coil (Yedek)
1* Kullanım Kılavuzu
1* C Tipi Şarj Kablosu