WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Uwell Caliburn GK3 Tenet Pod 1000 mAh Daha büyük görüntüle

Uwell Caliburn GK3 Tenet Pod 1000 mAh

055PMT2064

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 01 Olabilir Çarşamba günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1395 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1395 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 41.85 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,395.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Uwell Caliburn GK3 Tenet pod kit, şık bir seçenek arayan her deneyim seviyesinden vapers için mükemmel olan kompakt bir cihazdır. Hızlı bir şekilde şarj edilebilen 1000mAh bataryaya sahiptir ve değişken 5-25W güç çıkışı ve birlikte verilen Caliburn G3 coilleri sayesinde MTL (Ağızdan Akciğere) ve RDTL (Kısıtlı Doğrudan Akciğere) vaping arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Aktif Nefes Alın
Dahili 1000mAh Pil
5-25W Güç Çıkışı
MTL & RDTL Vaping
Değişken Watt
Ayarlanabilir Hava Akışı
2ml/2.5ml Yeniden Doldurulabilir Kartuşlar

GK3 Tenet'i kullanmaya başlamak kolaydır, açmak için beş kez tıklamanız yeterlidir. Buradan itibaren Akıllı Mod, en iyi watt değerini seçmeden önce seçtiğiniz coili otomatik olarak tanıyacaktır. Ancak ince ayarları kendiniz yapmayı tercih ederseniz, seçtiğiniz güç çıkışını ayarlamak için üç kez daha tıklayın. Her şey hazır olduğunda, vapinge başlamak için ağızlığından nefes almanız yeterlidir. Ayrıca, kullanışlı OLED ekranı pil ömrünüzü, güç çıkışınızı ve puf sayınızı takip etmenizi sağlar.

Her Caliburn G3 kartuşunda yerleşik bir mesh coil bulunur, bu da coil bittiğinde tüm podu yenisiyle değiştirebileceğiniz anlamına gelir. GK3 Tenet, daha havadar bir RDTL vape oluşturacak 0,6 Ohm yandan doldurmalı bir pod ve daha gizli bir MTL inhalasyonu için 0,9 Ohm üstten doldurmalı bir pod ile birlikte gelir. Kullandığınız coil ne olursa olsun, en iyi buhar üretimi için bu podları %50 VG likit ile doldurmanızı öneririz.

Kutu İçeriği

Uwell Caliburn GK3 Tenet
0,6 Ohm Yan Dolum Kartuş
0,9 Ohm Üstten Doldurmalı Kartuş
USB-C Kablosu
Kordon
Kullanıcı Kılavuzu