WhatsApp Sipariş Hattı

Vaporesso Moti X Mini Pod

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 30 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 775 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 775 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 23.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


775.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Vaporesso X Moti Mini vape kiti, görünür devre tasarımı sayesinde şık bir vape. 29W'a kadar güç ve DTL (Doğrudan Akciğere) soluma sağlayan yerleşik 1150mAh pil vardır. Moto Mini, 4 ml'lik bir tank ve yüksek VG e-likitlerle en iyi şekilde eşleştirilen 0,35 Ohm'luk bir COİL içerir. Bu kit, kullanımı kolay basit bir cihaz arayanlar için idealdir.

Vaporesso ve Moti Labs'dan İşbirliğine Dayalı Tasarım
29W Güç Çıkışı
1150mAh Pil
4ml Doldurulabilir Kartuş
Şık Açık Devre Tasarımı
Ayarlanabilir Hava Akışı

Tüm bu kiti çalıştırmak için tek bir düğme vardır, bu da gezinmek için menü olmadığı anlamına gelir. Tek yapmanız gereken cihazı 5 tıklama ile açmak ve ardından vape yapmak için güç düğmesini basılı tutmak. Ek olarak, bu kit bobin için doğru watt değerini otomatik olarak seçecek ve bu da coili yanlışlıkla yakma riskini azaltacaktır. Vaporesso X Moti Mini, büyük miktarlarda buhar oluşturacak bir DTL vape sunacak.

Moti MINI, 4 ml'lik bir alt doldurma bölmesi ile birlikte gelir, bu bölme, kolay bobin değişimi ve sorunsuz doldurma ile sorunsuz bakım sağlar. Bu kit, en iyi %70 veya daha yüksek VG karışımı olan e-sıvılarla eşleştirilen bir 0.35 Ohm Moti X35 bobini içerir. Moti Mini, şık ve kullanımı kolay bir vape kiti sunar ve her deneyim seviyesindeki buharcılar için iyi bir seçimdir.

Her set şunları içerir:

1 adet Moti X Mini Cihaz
1 adet X Pod 4ml (Boş)
1 adet X35 Coil (0.35ohm)
1 adet C Tipi Kablo
1 adet Kullanım Kılavuzu
1 adet Garanti Kartı