WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Vaporesso Osmall 2 Kartuş Daha büyük görüntüle

Vaporesso Osmall 2 Kartuş

099PMT1498

Yeni ürün

Bu ürün çok yakında stoklara eklenecektir.

En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 650 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 650 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 19.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


650.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Vaporesso OSMALL 2 Yedek Pod, OSMALL 2 Pod Sistemi için hazırlanmış orijinal pod kartuşudur ve OSMALL Pod ile de uyumludur. 2.0 ml E-likit veya salt nikotin için silikon tıpalı yan dolguya sahip OSMALL 2 Pod, zengin aroma ve lezzetli buhar sağlamak için bölmeye yepyeni bir 1.2ohm coili entegre eder.

Uygun şekilde yerleştirilmiş yan doldurma ağzı sayesinde Osmall 2 bölmelerinin doldurulması kolaydır. Sadece kauçuk tıpayı çıkarın ve tercih ettiğiniz e-likit ile doldurun. Bu bölme, sigara hissine çok benzeyen bir MTL soluma oluşturan dahili bir 1.2 Ohm coil içerir. En iyi sonuçlar için, bu kartuşları %50 PG ve daha yüksek konsantrasyonlara sahip e-likitle eşleştirmenizi öneririz.

Paket İçeriği:
4 x Vaporesso OSMALL 2 Kartuş