WhatsApp Sipariş Hattı

Voopoo Argus Pod Kit

Yeni ürün

En geç 26 Nisan Cuma günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1525 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1525 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 45.75 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,525.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

VooPoo Argus pod vape kiti şık, kompakt ve kullanımı kolay bir MTL (Ağızdan Akciğere) vape arayan insanlar için idealdir. Dahili 800mAh pil ile çalışan Argus Pod kiti, hareket halindeyken ve günlük vaping için uygun olan 20W'a kadar güç sağlayacaktır. Bu kit, bir MTL veya RDTL (Kısıtlı Doğrudan Akciğere) vape oluşturacak yerleşik bobinlere sahip iki bölme içerir.

Kitle birlikte verilen bölmeler, yerleşik bir bobin tasarımına sahiptir, bu da hiçbir büyük bobin değişikliği olmadığı anlamına gelir. Eski bölme bittiğinde, yenisiyle değiştirin. Mevcut iki farklı örgü bölme vardır, biri 1.2 Ohm'dur ve ayrı bir miktarda buharla daha sıkı bir nefes alır ve diğer 0,7 Ohm bölme biraz daha fazla buhar ve daha gevşek bir çekiş yaratır. Uygun şekilde yerleştirilmiş yandan doldurma suyu portu sayesinde bu bölmelerin doldurulması kolaydır. Bu kapsülleri %50 PG veya daha yüksek sıvılarla eşleştirmenizi öneririz.

Paket İçeriği

Argus Pod Vape Kiti
Argus 0,7 Ohm Kartuş
Argus 1.2 Ohm Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanım kılavuzu