WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Voopoo ITO Coil Daha büyük görüntüle

Voopoo ITO Coil

Yeni ürün

En geç 01 Nisan Pazartesi günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 825 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 825 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 24.75 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


825.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

VooPoo ITO yedek coilleri, otantik bir MTL (Ağızdan Akciğere) soluma üretir ve VooPoo kitinin bir parçası olarak ITO kartuş ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1.2 Ohm versiyonu da dahil olmak üzere iki tip coil mevcuttur ve biraz daha fazla buhar tercih ederseniz, 1.0 Ohm olanı da vardır.

Coillerin her biri, daha hızlı ısıtarak e-likitin lezzetini artıran bir mesh kafes tasarımı ile yapılmıştır. 1.0 Ohm coil, pod kitinizde üç güç ayarından hangisinin seçildiğine bağlı olarak 10W, 12W veya 14W çıkışla vape edilebilir. Ancak 1.2 Ohm coil kullanılıyorsa, 8W, 10W ve 12W arasında seçim yapabileceksiniz. En iyi sonuçlar için, ikisinden biriyle yüksek PG veya 50/50 e-likit kullanmanızı öneririz.

Paket İçeriği:

5 x VooPoo ITO Mesh Coil