WhatsApp Sipariş Hattı

Voopoo DRAG H80S Pod Kit

Yeni ürün

En geç 23 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 2100 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 2100 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 63.00 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


2,100.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

VOOPOO Drag H80S Pod Kiti, klasik metal ve deri dokusunda ve temiz çizgiler ve kenarlarla tasarlanmış, doku açısından gayet iyi ve tutarken rahattır. GENE TT çip ve tek bir 18650 pil (dahil değildir) ile güçlendirilmiştir, üç mod mevcuttur. seçmek için: SMART, RBA, ECO (uzun ömürlü).GENE.TT 2.0, hızlı ateşleme ve yüksek artırmanın en güçlü performansına sahiptir ve ayrıca size daha önce hiç olmadığı gibi vaping deneyimi sunmak için birden fazla vaping modu sağlar. işlemi basitleştirmek için menü ve düğme kombinasyonlarını azaltın. Ayrıca, dinamik şarj etkileşimi daha kullanıcı dostu hale gelir. Yepyeni Drag H80S, benzersiz hava yolu ve Dual In One Tech ile hava akışını yumuşatır ve lezzeti artırır. ECO modu artar Düşük pil kapasitesi altında ihtiyaçları karşılamak için %10 daha fazla vaping pufları. Ayrıca entegre ve kompakt boyutu, Drag X'ten %15 daha küçüktür. Drag H80S, e-likitteki her özgün ve özgün aromayı yakalar ve size ince ve yoğun bulutu sunar. daha tatlı bir tada sahiptir.

h80s pod renkler

Kutu İçeriği

1 * Drag H80S Pod

1 * PnP Kartuş II 4.5ml

1 * PnP-TW30 0.3ohm Coil

1 * PnP-TW15 0.15ohm Coil

1 * C Tipi Kablo

1 * Kullanım Kılavuzu