WhatsApp Sipariş Hattı
Yeni Voopoo Tank UForce L Daha büyük görüntüle

Voopoo Tank UForce L

Yeni ürün

En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1350 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1350 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 40.50 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,350.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

UFORCE - L Tank, üstten hava girişi ve üstten sızdırmaz tasarıma sahip İLK VOOPOO PnP atomizeridir. 810 damla ucu ile uyumludur ve 510 iplik tabanı ile tasarlanmıştır. Değiştirilebilir Pyrex 2ml, 4ml ve 5.5ml cam likit kaplarıyla uyumlu olan UFORCE-L tankı, kullanıcılara daha fazla seçenek sunabilir.

Hava Girişi: Çift hava girişleriyle karşılaştırıldığında, üçlü hava girişleri, kararlı üçgen yapılarıyla, hava akış yönlerini etkili bir şekilde dengeler ve hava geçişini arttırır, bu da likit çözünürlüğünü daha hızlı ve buharı daha pürüzsüz hale getirir. Üst hava giriş yapısı, tankın içindeki ve dışındaki basıncı da dengeleyerek, cihaz şiddetli bir şekilde sallandığında bile zayıf atomize likiti ve yoğuşmayı tankta sıkıca depolar. Ayrıca orta kısımdaki içi boş yapı, geçen hava akışının sesini emer ve kullanıcının rahatsız edici gürültü olmadan sessiz vaping yapmasını sağlar.

Hava Akışı Ayarı: UFORCE-L, endüstrinin orijinal 360° kademesiz hava ayar halkasını kullanır. Hava akışını serbestçe ayarlayan ve kolayca kontrol eden bulutlu buhar ihtiyacı kolayca karşılandı.

Coil: Dual In One Coil, atomizasyon ısıtmasını hızlandırır ve atomizasyon verimliliğini artırır, böylece buhar patlamasını artırır ve zengin ve hassas bir tat sunar.

Ayrıca alt kısımda bulunan soğutucu atomizerin soğumasını hızlandırır ve sıcaklığı sadece ılık hale getirir. Alttaki taban boşluğu, kolay temizlik için pürüzsüz ve oluksuzdur.

Paket İçerği

1x UFORCE-L Tank
1x PnP-TW20(0.2Ω)Coil
1x PnP-TW15(0,15Ω) Coil
1x Cam Kap (5.5ml)
1x Silikon Kauçuk Paketi
1x Kullanım Kılavuzu