WhatsApp Sipariş Hattı

Dotmod DotPod S Pod Kit 18w

Yeni ürün

En geç 01 Olabilir Çarşamba günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1675 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1675 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 50.25 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,675.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Dotmod tarafından üretilen DotPod S, etkileyici bir dizi özelliğe sahip oldukça gelişmiş bir elektronik sigara cihazıdır. 2 ml kapasiteye sahip bu cihaz, sık sık şarj etmeye gerek kalmadan uzun süreli vaping seansları sağlayabilir. 800mAh pil, tüm gün yetecek gücü garanti eder. Cihaz, lezzet ve bulut üretimi arasında mükemmel bir denge sunan 14 ila 18W'lık bir güçte buhar üretebilir. DotPod kartuş uyumluluğu, en sevdiğiniz e-sıvıyı kolayca kullanmanızı sağlarken, ayarlanabilir hava akışı vaping deneyiminizi tercihlerinize göre özelleştirmenize olanak tanır. Altı renk seçeneği bulunan bu cihaz yalnızca iyi performans göstermekle kalmaz, aynı zamanda harika da görünür. İster yeni bir vaper ister deneyimli bir vaper olun, Dotmod'un DotPod S'i birinci sınıf bir vaping deneyimi arayan herkes için mükemmel bir seçimdir.

Entegre 800mAh pil
Maksimum watt çıkışı: 18W
Çizimle Etkinleştirilmiş kullanım
Ayarlanabilir hava akışı
2.0ml örgü coil kartuşlar
Yan dolum bölmesi tasarımı
C Tipi USB Bağlantı Noktası
Altı renk seçeneği mevcuttur

İçindekiler

(1) adet dotPod S
(1) adet 1,0 ohm yedek kartuş
(1) adet 0,8 ohm yedek kartuş
(1) USB şarj kablosu
(1) Kullanım kılavuzu