WhatsApp Sipariş Hattı

Geekvape Wenax K2 Pod Kit 18w

Yeni ürün

En geç 30 Nisan Salı günü kargoda
  • Bu ürün için toplam kargo maliyetiniz:
  • Mng Kargo : 60.00 TL (20000 TL ve üzeri ücretsiz)

Bu ürünü satın aldığınızda hesabınıza 1295 sadakat puanı eklenecek. Sepetiniz toplamda 1295 sadakat puanına ulaşacaktır. Bir sonraki alışverişinizde kullanabilmek için 38.85 TL. kazanacaksınız.

Not: Puan sistemini sağlıklı şekilde kullanabilmeniz için lütfen mail adresinizi ve şifrenizi saklayınız. Daha fazla bilgi...


1,295.00 TL

İstek listesine ekle

Daha fazla bilgi

Geekvape Wenax K2 Pod Kit kompakt, çok yönlü ve kullanıcı dostudur. Bu şık vaping cihazı ile etkileyici performansı ve olağanüstü lezzet üretimini deneyimleyin. Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli vapers için mükemmel olan Geekvape'in en yeni pod kiti, Type-C USB hızlı şarj ve ayarlanabilir hava akışı ile 1000mAh bataryaya sahiptir. K1 podları ile uyumlu olan cihaz, 0.8Ω veya 1.2Ω pod seçenekleri ve 3 farklı güç ayarı ile vape'i tam olarak istediğiniz şekilde uyarlamanıza olanak tanır. Cihazı 5 hızlı tıklama ile açmanızı, kilitlemenizi ve kapatmanızı sağlayan tek bir düğme işlemi vardır. Cihaz kilitliyken, otomatik çekme ile vape kullanmaya devam edebilirsiniz. Üç hızlı tıklama, 3 farklı güç seçeneği arasında geçiş yapmanızı sağlayacaktır.

 

İçindekiler

Geekvape Wenax K2 Cihazı
Geekvape Wenax K1 0.8 Ohm Kartuş
Geekvape Wenax K1 1.2 Ohm Kartuş
USB-C Şarj Kablosu
Kullanıcı Kılavuzu